Podpořili jsme Podkrušnohorský zoopark Chomutov

Symbolický šek na 30 000 Kč předali v pondělí zástupci společnosti ČEZ Teplárenské paní Ivetě Rabasové, ředitelce Podkrušnohorského zooparku Chomutov.

ČEZ Teplárenská oslavila v letos oslavila desáté narozeniny. Po celou dobu se přitom snaží tam, kde působí, být nejen dobrým obchodním partnerem, ale i sousedem. "Být dobrým sousedem neznamená jen to, že zákazníci ČEZ Teplárenské budou mít zajištěny komfortní a bezproblémové dodávky tepla. To je z naší strany samozřejmost. A samozřejmostí je i to, že se snažíme finančně vypomoci tam, kde je to zapotřebí. Bohužel žádostí je tolik, že nelze všechny uspokojit. Proto každoročně podporujeme, vždy po pečlivém zvážení, vybrané organizace z oblasti školství, sportu a sociálních služeb, řekl Radim Sobotík, obchodní ředitel ČEZ Teplárenské.
Mezi obdarované organizace letos patří i Podkrušnohorský zoopark Chomutově, který získal finanční prostředky na sportovní vybavení pro Kamencové jezero, které provozuje. "Díky daru od ČEZ Teplárenské jsme mohli nechat opravit streetballové hřiště, děkujeme," uvedla Iveta Rabasová, ředitelka Podkrušnohorského zooparku Chomutov. Předání symbolického šeku na částku 30 000 Kč došlu příjemném prostředí zooparku za účasti Františka Pracného, manažera provozní jednotky Chomutov a Milana Bláhy, manažera prodeje pro Ústecký kraj.