Díky pomoci ČEZ Teplárenské má Oblastní charita v Trutnově nový automobil

Pracovníci Oblastní charity v Trutnově mají k dispozici nový automobil. Zástupci společnosti ČEZ Teplárenská a dalších zástupců sponzorů dnes symbolicky na slavnostním setkání předali řediteli Oblastní charity klíčky od nové Dacie. Společnost ČEZ Teplárenská na východě Čech zajišťuje nejen dodávky tepla, ale současně je i dobrým sousedem a podporuje zdravotnictví, školství, kulturu, charitu a další dobročinné projekty. Na sociální automobil společnost přispěla částkou bezmála 50 000 korun.

 

Oblastní charita v Trutnově pomáhá lidem, kteří se ocitli v bezvýchodné situaci. Prostřednictvím služeb, které nabízí, tak usnadňuje život mnoha klientům, kteří se do svízelné situace dostali. Automobil je pro fungování charity velmi důležitý.

„Vážíme si podpory ČEZ Teplárenské a děkujeme nejen za naše klienty, ale i zaměstnance, kterým nová Dacia usnadní práci,“ říká JUDr. Ing. Jiří Špelda, ředitel Oblastní charity v Trutnově.

„Snažíme se pomáhat v regionech, kde působíme. Charitativní projekty podporujeme dlouhodobě. Věřím, že nový automobil bude plně využit a usnadní tak pomoc klientům Oblastní charity, kteří se ocitli v nelehké situaci,“ říká Jakub Kutík, manažer provozní jednotky Východ z ČEZ Teplárenské.

Autor: Šárka Lapáčková Beránková, mluvčí Skupiny ČEZ

Fotogalerie